Akció!

Medence vízszűrő kezdő szett 100 cm 1 mikron (CO100)

(4 vásárlói értékelés)

Original price was: 12.990 Ft.Current price is: 11.990 Ft.

Első szűrőzsákjának ezt a verziót vásárolja meg, ha kisebb medencéje van. 2,5 méter átmérő -ig.
Ez a verzió gyerekpancsolóhoz, kisebb medencékhez, illetve forró fürdőkhöz ajánlott. 0-3 m3-ig.
A csomag tartalmaz egy rövid flexibilis csövet, ami a biztonsági szelep és a merülő szivattyú összekötéséhez szükséges.
Nagy medencékhez hosszú flexibilis cső kell, hogy a merülőszivattyú és a szűrőzsák minél messzebb legyen egymástól.
Nagy medencékhez a VE100 verziót vásárolja meg és szerezzen be hozzá hosszú flexibilis csövet.

None Kicsi csoda +1.000 Ft Nagy csoda +2.000 Ft

Akkora csoda, hogy egyedileg szeretném támogatni. Csak írd be az összeget és hozzá is adja a támogatást a termékhez.

Cikkszám: CO100 Kategóriák: ,

Leírás

Medence vízszűrő Csodazsák, (Nagyzsák CO100) 1 mikronos anyagból.

Homokszűrő helyett is. 100% megelégedettségi garancia!

Ez a verzió kis medencékhez, illetve fürdő dézsákhoz ajánlott, 0-5 m3-ig.

A csomag tartalma alább található, cikkszám alapján.

Bár félzsák is elég a vízmennyiség miatt, de ha teheti akkor ezt a nagyzsákos verziót kérje dézsához. Könnyebb tisztítani, hatékonyabban szűr (lassabban megy át rajta a víz), és mivel sokáig használható, így nem nagy az árkülönbség. Elégedetteb lesz vele.

Ez a verzió tartalmaz egy rövid gége csövet, ami nagyobb medencékhez nem passzol. Oda hosszú gégecső kell. Nagymedencékhez a szelepes verziót VE100 vásárolja meg.

(100-500 l-s pancsolókhoz pedig a félzsákos kezdőszett is elég CO50)

Szelep nélkül csak kisteljesítményű szivattyúval használja (max 130 Watt). Nagy víznyomás miatt károsodott zsákra nem adok garanciát.

A szelepről Itt talál YouTube videót:

 

Termékleírás:

1 vagy 5 mikronos ipari vízszűrőanyagból készült, csőcsonk beillesztési lehetőséggel. (max: 36mm)

Mérete:
Nagyzsák: 100 cm x 15 cm
Félzsák: 50 cm x 15 cm

A csodazsák alkalmas a medence vizéből kiszűrni valamennyi lebegő szennyeződést beleértve azokat a szennyeződéseket, amelyek a víz opálos törését okozzák, akár pelyhesítőszer használata nélkül is.

Bár az 5 mikronos szűrőanyag teljesítménye is nagyon jó, de az 1 mikronos szűrőanyag teljesítménye a homokszűrőknél is jobb és legtöbb fajta zöldalgát is képes kiszűrni a vízből, kristálytiszta lesz a medence vize minimális vegyszeradagolás mellett. Mivel nagy árkülönbség nincs, így válassza inkább az 1 mikronos csodazsákot. A csodazsák ára már első évben megtérülhet a kevesebb vegyszerhasználat miatt.

 

 

Használata:

A legegyszerűbb és leghatékonyabb mód a merülő szivattyúval való használat.

Olyan hosszú csővel kössük össze a szűrőzsákot, hogy az a szivattyútól a lehető legmesszebb legyen. A szűrőzsákból kilépő tiszta víz a nem szűrt vizet a szivattyú felé tolja. A medence alján álló szivattyú az összes lebegő szennyeződést beszívja. Az aljzat redőiben felgyülemlett maradék homokot egy kefével a szivattyúhoz kell terelni, illetve az üledéket néha felkavarva segítjük, hogy a szivattyúba be tudja szívni.

Ilyen módon pár óra alatt tiszta lesz a medence vize és porszívózásra sincs szükség. (A gégecső ne feküdjön a medence alján, mert elakad benne a keringő szennyeződés. Egy kis PET palackkal és egy zsinórral fel lehet emelni az aljzatról.)

Természetesen a meglévő papírszűrős vízforgatókkal és homokszűrőkkel is lehet együtt használni.

De ajánlásom szerint inkább szerezzenek be egy olcsó merülő szivattyút és az előbb leírt módon használják. (Medencén kívüli szivattyúkkal történő üzemelésnek semmilyen előnye nincs.)

(A fúrt kutak vizéből kicsapódó rozsdát, mangánt legtöbb esetben kiszűri.)

Használata jóval egyszerűbb és hatékonyabb, mint a homokszűrőké és a homokszűrő tisztításánál elfolyó vízmennyiséget is meg lehet spórolni.

Tisztítás:

A cipzár mentén kinyitva vízsugárral könnyen le lehet mosni a szennyeződéseket a belsejéből. Az 1 mikronos szűrőanyagnál, ha erős vízsugárral már nem lehet megfelelően kitisztítani, akkor magasnyomású mosóval kell kiveretni (érzéssel!). (Ha nincs a háztartásban ilyen mosó, akkor egy önkiszolgáló autómosónál meg lehet tenni.) Erre nem sokszor van szükség egy idényben. Ha felmerül, hogy a szűrőteljesítményt, gyanta, napolaj, vagy testzsír akadályozza, akkor meleg, vegyszeres vízzel kell kimosni.

Fontos!

Nem szabad a vízszűrő anyagát kefével vagy egyéb fizikai módon tisztítani!

Vegyszeradagolásra is használhatja, a klórgranulátumot vagy tablettát ebbe teheti! Ebben az esetben egy üres PET palackot tegyen a zsákba, hogy ne merüljön a medence aljára, így a klór nem tudja kifakítani a fóliát! A zsákban a tabletta sokkal gyorsabban oldódik, mint az adagolóban!

Kerti tavak algamentesítésére is használható, ebben az esetben viszont több szűrőzsák összekapcsolása célszerű a szennyezettség és a vízmennyiség függvényében. Algaszűrésre csak az 1 mikronos anyag felel meg!

A csodazsák évekig használható kíméletes tisztítás esetén.

100% megelégedettségi garancia!

Ha nincs vele megelégedve, akkor a zsák árát visszafizetem a használatbavételtől számított 2 héten belül. Ehhez nem is kell visszaküldenie a zsákot, elég, ha jó minőségű videót vagy képet küld nekem bizonyításképp, ahol a zsákot 8 db-ra vágja kereszt irányban. (Ha több zsákot vett, akkor csak az egyiket próbálja először. A többit kérem használatlanul vissza.)

 

 

 

Medence vízszűrő kezdő szett 100 cm 1 mikron (CO100) termékről 4 értékelés

 1. Zsigóné Kánya Nikoletta

  A termék kiválóan működik,nem csalódtam.3,5 fél óra alatt kristálytisztává varázsolta a medencét.Ez idő alatt 2x mostam ki a zsákot.Mindenkinek ajánlom,mert valóban egy csoda!

 2. Somogyi Zsanett

  Hálás szívvel köszönöm segítségét!
  Teljes reménytelenséggel, örökre lemondtam a medence használatáról, elkezdtem a vizet is leengedni! Majd hétvégi idejét nem sajnálta és bíztatott, hogy hívjam fel. Megtettem. Határozott, de türelmes és segítőkész tanácsokkal látott el, reményt adott! Követtem minden szavát, számtalanszor türelemre intve magam. És meglett az eredmény!!!! Magam is alig hittem el, de ez a zsák tényleg csoda! Valóban csodazsák! Küldök fényképeket (előtte-közben-most), hogy lássa tényleg mit ért el!
  Leginkább a 13 éves kisfiam boldog, mert a csodazsák előtt azt mondtam soha többé itthoni medence.
  Tanácsaival mostantól sokkal könnyebb a tisztán tartás, közben sokat tanultam. Tudom, hogy Önnek és a zsáknak köszönhetően nem lesz többé gond a medence karbantartás!
  Köszönjük!!!! Somogyi Zsanett

 3. Egriné Andrási Krisztina

  Ez a termék tényleg csoda 😉 A medencéből tökéletesen kiszűri az apró homokot. A cég korrekt. A zsák cipzárja elromlott, és ingyen küldtek egy originált új zsákot. Perfekt hozzáállás. Csak dicsérni tudom Őket és a terméket.

 4. H.Anna

  Ez nem egyszerűen csodazsák hanem csodálatos csodazsák!!! Hihetetlen amit a kútvízzel feltöltött medencénkkel tett!!Köszönjük szépen ezt a nagyszerű találmányt!!!
  A 400w-os Steinberg búvárszivattyúval kötöttük össze ami szuperül működik és a Strausz Úr javasolt. Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük