Medence vízszűrő kezdő szett 100 cm 1 mikron (VE100)

(3 vásárlói értékelés)

9.990 Ft

Vásárolja meg első szűrőzsáknak ezt a verziót. Ez passzol az összes medencéhez. A legjobb választás kezdéshez vagy kipróbáláshoz. 100% elégedettségi garanciát adok a szűrőzsákhoz. Ha nincs megelégedve a termékkel, akkor visszakapja az árat. A szűrőzsákot sem kell visszaküldenie, használhatja tovább, amíg bele nem tanul a használatába. Mivel a víz, a szennyeződések és a szűrőzsák mindenkinél egyforma, így Ön medencéjében is tökéletesen fog működni.
Merülőszivattyúval való használathoz, kisebb medencéhez max 2,5 méter átmérőhöz, a CO100 vagy CO50 kezdő csomagot válassza.
Abban van egy rövid flexibilis cső is, ami kell a szelep és a szivattyú közé.
Külső szivattyúkkal is kiválóan működik, ( Paper Filter Pump, Sand Filter Pump)de a Leghatékonyabb, ha merülőszivattyúval használja a szűrőzsákot. Lásd a bemutató videókat.
20 m3-től nagyobb medencéhez: Starter Pack 3 pcs 100 cm (MB3xSet) vásárolja meg. Figyelem! A MB3xSet-re csak 33% elégedettségi garancia van.

Cikkszám: VE100 Kategóriák: ,

Leírás

Medence vízszűrő Csodazsák, (Kezdőszett Nagyzsák VE100) 1 mikronos anyagból.

Homokszűrő helyett is. 100% megelégedettségi garancia!

Ez a verzió nagyobb medencékhez ajánlott, 3-20 m3-ig.

A csomag tartalma alább található, cikkszám alapján.

Első csodazsákjának ezt a szelepes verziót VE100 vásárolja meg. Ha merülőszivattyús használathoz, kis medencéhez (dézsához) kéri, akkor pedig a kezdőszettet válassza. CO100 Abban van egy rövid gégecső is, ami kell a szelep és a szivattyú közé.

Szelep nélkül csak kisteljesítményű szivattyúval használja (max. 130 Watt). Nagy víznyomás miatt károsodott zsákra nem adok garanciát.

A szelepről Itt talál YouTube videót:

20 m3-nél nagyobb medencék esetén kérjen tőlem összeállítási tanácsot.

 

Termékleírás:

1 vagy 5 mikronos ipari vízszűrőanyagból készült, csőcsonk beillesztési lehetőséggel. (max: 36mm)

Mérete:
Nagyzsák: 100 cm x 15 cm
Félzsák: 50 cm x 15 cm

A csodazsák alkalmas a medence vizéből kiszűrni valamennyi lebegő szennyeződést beleértve azokat a szennyeződéseket, amelyek a víz opálos törését okozzák, akár pelyhesítőszer használata nélkül is.

Bár az 5 mikronos szűrőanyag teljesítménye is nagyon jó, de az 1 mikronos szűrőanyag teljesítménye a homokszűrőknél is jobb és legtöbb fajta zöldalgát is képes kiszűrni a vízből, kristálytiszta lesz a medence vize minimális vegyszeradagolás mellett. Mivel nagy árkülönbség nincs, így válassza inkább az 1 mikronos csodazsákot. A csodazsák ára már első évben megtérülhet a kevesebb vegyszerhasználat miatt.

 

 

Használata:

A legegyszerűbb és leghatékonyabb mód a merülő szivattyúval való használat.

Olyan hosszú csővel kössük össze a szűrőzsákot, hogy az a szivattyútól a lehető legmesszebb legyen. A szűrőzsákból kilépő tiszta víz a nem szűrt vizet a szivattyú felé tolja. A medence alján álló szivattyú az összes lebegő szennyeződést beszívja. Az aljzat redőiben felgyülemlett maradék homokot egy kefével a szivattyúhoz kell terelni, illetve az üledéket néha felkavarva segítjük, hogy a szivattyúba be tudja szívni.

Ilyen módon pár óra alatt tiszta lesz a medence vize és porszívózásra sincs szükség. (A gégecső ne feküdjön a medence alján, mert elakad benne a keringő szennyeződés. Egy kis PET palackkal és egy zsinórral fel lehet emelni az aljzatról.)

Természetesen a meglévő papírszűrős vízforgatókkal és homokszűrőkkel is lehet együtt használni.

De ajánlásom szerint inkább szerezzenek be egy olcsó merülő szivattyút és az előbb leírt módon használják. (Medencén kívüli szivattyúkkal történő üzemelésnek semmilyen előnye nincs.)

(A fúrt kutak vizéből kicsapódó rozsdát, mangánt legtöbb esetben kiszűri.)

Használata jóval egyszerűbb és hatékonyabb, mint a homokszűrőké és a homokszűrő tisztításánál elfolyó vízmennyiséget is meg lehet spórolni.

Tisztítás:

A cipzár mentén kinyitva vízsugárral könnyen le lehet mosni a szennyeződéseket a belsejéből. Az 1 mikronos szűrőanyagnál, ha erős vízsugárral már nem lehet megfelelően kitisztítani, akkor magasnyomású mosóval kell kiveretni (érzéssel!). (Ha nincs a háztartásban ilyen mosó, akkor egy önkiszolgáló autómosónál meg lehet tenni.) Erre nem sokszor van szükség egy idényben. Ha felmerül, hogy a szűrőteljesítményt, gyanta, napolaj, vagy testzsír akadályozza, akkor meleg, vegyszeres vízzel kell kimosni.

Fontos!

Nem szabad a vízszűrő anyagát kefével vagy egyéb fizikai módon tisztítani!

Vegyszeradagolásra is használhatja, a klórgranulátumot vagy tablettát ebbe teheti! Ebben az esetben egy üres PET palackot tegyen a zsákba, hogy ne merüljön a medence aljára, így a klór nem tudja kifakítani a fóliát! A zsákban a tabletta sokkal gyorsabban oldódik, mint az adagolóban!

Kerti tavak algamentesítésére is használható, ebben az esetben viszont több szűrőzsák összekapcsolása célszerű a szennyezettség és a vízmennyiség függvényében. Algaszűrésre csak az 1 mikronos anyag felel meg!

A csodazsák évekig használható kíméletes tisztítás esetén.

100% megelégedettségi garancia!

Ha nincs vele megelégedve, akkor a zsák árát visszafizetem a használatbavételtől számított 2 héten belül. Ehhez nem is kell visszaküldenie a zsákot, elég, ha jó minőségű videót vagy képet küld nekem bizonyításképp, ahol a zsákot 8 db-ra vágja kereszt irányban. (Ha több zsákot vett, akkor csak az egyiket próbálja először. A többit kérem használatlanul vissza.)

 

Medence vízszűrő kezdő szett 100 cm 1 mikron (VE100) termékről 3 értékelés

 1. Pápai Márk

  Sziasztok!
  Sok bejegyzést látok a csodazsákkal kapcsolatban, aki eddig gondolkozott rajta hogy venne, az NE gondolkozzon tovább! Tökéletesen működik. Sajnos valami miatt nem igazán volt szép a “dézsám” vize. Próbálkoztam egy skimmer szűrőve, de elkeserítő volt az eredmény(pénz kidobás… lehet nyáron a bogarakat össze szedi majd a tetejéről). Ez után utána olvasgattam a csodazsáknak, rengeteg videót megnéztem. Megrendeltem vettem hozzá a praktikerben egy szivattyút és elkezdtem használni. Szerintem az eredmény magáért beszél! Aki azt mondja hogy nem működik az nem fordított rá elég türelmet!

 2. Ervinbatya

  Kitűnő termék nekem 5 évet bírt folyamatosan vízben van, most rendeltem az újjat (télen is használom) úszoda tisztaságú vizem van tőle és nem cserélgetem a vízet ! Nem sok vegyszer kell a pejhesítő el is hagyható mert a lebegő szennyeződéseket maradéktalanul kiszedi. Nagyon egyszerű tisztítani pár perc az egész csak slaggal kicsapatom és már megy is tovább! Ajánlom minden medence kedvelőnek, nagyon megkönyíti a tisztántartást!

 3. Trungel Zoltán

  100% megelégedéssel ajánlom mindenkinek !!!
  Évek alatt folyamatosan nem győztem venni több tízezer forintért adalékokat szűröket, feleslegessen míg rá nem találtam a Csodazsákra.
  A medence feltöltése után sajnos a környékünkön nagyon vasas a víz és szinte lehetetlen a tisztitása. De higgyétek el van rá megoldás, a Csodazsák !!!! Ne keresetek tovább, nyugodtan rendeljetek. Csakis ajánlani tudom!!!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük